Brands som Tamaris – det bedste sko mærke

Mange af de daglige læsere ved det faktum, at jeg elsker lækre sko, og dette gælder bl.a. brands som billi bi sandaler, men på en måde har jeg tre, nej fire sko-favoritter, og således forandrer det sig lidt, hvilket jeg benævner som min favorit sko. Altså; vær ej rundtosset, hihi. Jeg er faktisk til stadighed på barsel, så af denne grund får jeg en stor portion perioder som kan bruges på at se på sko, internetsurfe samt blogindlæg som dette. Personligt køber jeg de billigste Rieker på www, men sådan set ydermere i shops på gågaden, hvis jeg går med babytransporteren, hvor jeg/vi kommer forbi butiksvinduer. Jeg kan høre i blandt veninderne, at mange af de andre føler situationen identisk, mens vi alle sidder og nyder studenterbrød og snakker om babyerne samt forskellige sko. Os alle diskuterer tit, mon det denne dag er Rieker/ Billi Bi, som vil være det klare favoritmærke. Ydermere end sko som Rieker kan jeg sige mindst en, nej to, øvrige topmærker inden for sko og støvler, og disse udgøres af Tamaris og Vagabond. Skomærket Tamaris kender I sikkert fra annoncer, samt måske har flere af jer desuden gjort personlige oplevelser. Vagabond sko er også blandt skomærkerne, der siges mange rosende ord om fra min venindegruppe.

 

Vagabond samt Tamaris har sådan set et mangesidigt sortiment blandt behagelige sko og dertil desuden flere lidt mere smarte skomodeller. Nu går jeg først og fremmest i fornuftige sko, idet jeg farer så meget rundt med Oddervognen. Snart når jeg er færdig med amningen, må jeg helt sikkert lidt ud at lufte danskeskoene, og det er virkelig en grund til at finde spritnye sko, nærmere stilletter. Og tro mig, det ser jeg frem til. Vi ser alle de forskellige sko, dette er en af anledningerne til, at vi tøser så godt som altid savner de pågældene sko, og således føler vi kan atter shoppe. Ej blot findes der en lang række mærker som fx Billi Bi plus Vagabond og mange øvrige, men man har også en bred vifte af slags. Til at bruge om vinteren vil jeg typisk købe vandtætte støvler, til det aktive liv nikesko, neutrale sko til at have på på job, og ikke mindst de fine sko som elegante stilletter til fødderne til til festlig anledning. Jeg er sikker på, mine læsere er helt enige med mine ord, lige meget om Billi Bi sko eller Rieker sko må beskrives som netop dit elskede sko mærke.

Leave a Reply